Πολυμέσα

Πολυμέσα
Κύριος στόχος του φιλόδοξου αυτού έργου ήταν η εξασφάλιση ίσων ευκαιριών εκπαίδευσης στα σχολεία της υπαίθρου (ιδιαίτερα σε ακριτικά μονοθέσια) με αυτές που υπάρχουν στα σχολεία της πόλης.
Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη πιλοτική εφαρμογή του πακέτου της "Λογομάθειας" στην Κάρπαθο, το ΙΕΛ / Ε.Κ. "Αθηνά" ανέλαβε να εξοπλίσει και να εγκαταστήσει τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε 25 ολιγοθέσια σχολεία σε όλη την επικράτεια.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγορά κατάλληλων Η/Υ με δυνατότητες πολυμέσων (486, CD-ROM drive, κάρτα ήχου, ακουστικά, UPS κ.λ.π.), εγκατάσταση αυτών καθώς και του εκπαιδευτικού λογισμικού που κατασκεύασε το ΙΕΛ / Ε.Κ. "Αθηνά" για την διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας, εκπαίδευση δασκάλων, υποστήριξη και συντήρηση για το ακαδημαϊκό έτος 94-95.
Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε σε ολιγοθέσια σχολεία της Σάμου, Κάσου, Φολεγάνδρου, Καρπάθου, Χάλκης, Καστελόριζου, Ικαρίας, Σύρου, καθώς και σε ακριτικά σχολεία της Ξάνθης και της Κομοτηνής με ιδιαίτερη επιτυχία.Το πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε από την ΓΓΕΤ.
 
 
Κατάσταση
Ολοκληρωμένο
Έναρξη
Λήξη