Πρόγραμμα Επαγγελματικής Ανάπτυξης Tech Mini MBA: Δηλώστε συμμετοχή!

18-09-2017
CORALLIA

Το ΑΙΤ με την υποστήριξη του Corallia προσφέρει το Πρόγραμμα Tech Mini MBA, ένα πρόγραμμα Επαγγελματικής Ανάπτυξης που υλοποιείται επί σειρά ετών με εξαιρετική επιτυχία, έχοντας σαν αντικείμενο τη διαχείριση επιχειρήσεων, καινοτομίας και τεχνολογίας.
Το πρόγραμμα Tech Mini MBA, που είναι βασισμένο στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBIT (Management of Business, Innovation & Technology), παρέχει στους συμμετέχοντες τα εργαλεία για τεχνολογικά και εμπορικά βιώσιμες στρατηγικές αποφάσεις. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να αναπτύσσει την κριτική ικανότητα των στελεχών αλλά και να τους παρέχει την απαιτούμενη γνώση για τις τεχνολογικές δεξιότητες, που απαιτούνται για επιτυχή δράση, σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη εποχή πληροφορίας και επικοινωνίας, εφαρμόζοντας τις τελευταίες τάσεις στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που τους επιτρέπει να λαμβάνουν εμπορικά βιώσιμες στρατηγικές αποφάσεις.
Πιο συγκεκριμένα, το "Tech Mini MBA" σχεδιάστηκε για παροχή και επικαιροποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων στελεχών και επαγγελματιών σε θέματα που αφορούν:
  • Εταιρικής στρατηγικής και στρατηγικής διαχείρισης τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας
  • Στρατηγική διαχείρισης καινοτομίας και επιχειρηματικότητας
  • Προώθησης / Marketing
  • Οικονομικών και ανάλυσης επιχειρηματικής απόδοσης
  • Διοίκησης και Ανθρώπινου δυναμικού
Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευθείτε τον οδηγό του προγράμματος εκπαίδευσης εδώ.
Διάρκεια Προγράμματος: 2 Νοεμβρίου 2017 – 19 Απριλίου 2018 (124 ώρες διδασκαλίας)
Ημερομηνίες και Ώρες Διεξαγωγής: Το πρόγραμμα περιγράφεται αναλυτικά στον οδηγό της εκπαίδευσης.
Τόπος Διεξαγωγής: α2-innohub, Λ. Κηφισίας 44, Monumental Plaza-Κτήριο Γ, 15125 Μαρούσι
Κόστος συμμετοχής: Παρέχεται προνομιακή τιμή για τα ενήμερα μέλη των clusters 20% έκπτωση για κάθε συμμετοχή (υπάρχει δυνατότητα επιδότησης της εκπαίδευσης μέσω ΛΑΕΚ)