egg Open Day για τον 6ο κύκλο του Προγράμματος από το Corallia

07-03-2018
CORALLIA

Με στόχο την ενημέρωση των καινοτόμων νέων που θέλουν να μετατρέψουν την καινοτόμο ιδέα τους σε επιχείρηση, το Corallia διοργάνωσε Open Day στις εγκαταστάσεις του Προγράμματος με στόχο να τους ενημέρωση για τις παροχές και τα οφέλη του egg καθώς και τον τρόπο που μπορούν να συμμετέχουν στον 6ο κύκλο.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Πρόγραμμα, τα οφέλη και τις παροχές του, τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τον Δρ. Νίκο Βογιατζή, Chief Development & Operations Officer του Corallia, καθώς και να ξεναγηθούν στους γραφειακούς χώρους των ομάδων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.
 
Επιχειρήσεις που στεγάζονται στο Κτήριο egg αλλά και απόφοιτοι του Προγράμματος έδωσαν το παρόν και μοιράστηκαν την εμπειρία τους με το κοινό. Οι εκκολαπτόμενοι επιχειρηματίες διηγήθηκαν τα δικά τους success stories και απάντησαν σε ερωτήσεις βοηθώντας τους ενδιαφερόμενους να δουν το egg – enter•grow•go μέσα από τα μάτια τους.
 
Οι αιτήσεις για τον 6ο κύκλο θα μείνουν ανοιχτές έως τις 23 Απριλίου 2018 στις 15:00.
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια αξιολόγησης για συμμετοχή στο egg – enter•grow•go είναι διαθέσιμα στο επίσημο site του Προγράμματος http://www.theegg.gr/el/.